Ingás Sorstisztítás

Posted: február 13, 2018 By: Comment: 0

A tudatalattinkban működő programjaink alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, harmóniáját.

Rengeteg módszer van, amivel segíthetünk a felszínre hozott problémák megoldásában, az Ingás Sorstisztítás is ilyen.

Biztosan sokat hallottál már az angyalokról, különféle láthatatlan segítőkről, akik minket támogatnak. Mindenkinek vannak ilyen segítői, akik a számunkra a legjobb időben, a számunkra szükséges módon tudnak minket támogatni, ha elakadtunk az emberi kapcsolatainkban, sorsfeladatunkban, egészségünkkel, pénzügyeinkkel.

Ahhoz, hogy a számodra legjobb segítséget kaphasd, tudnod kell kapcsolatba lépni velük. Az inga segítségével, és speciális táblázatokkal kapcsolatot teremthetünk a Felsőbb Énünkkel, ami egy összekötő kapocs az anyagi világ, és a láthatatlan spirituális világ között.

Fontos, hogy mindig a leghatékonyabb segítőket érjük el, akik megfelelő tudással, rálátással rendelkeznek az adott problémakörre, így tudják a számunkra tökéletes támogatást nyújtani.

Sokszor érezzük úgy, mintha mindig ugyanabba a problémába ütköznénk, esetleg mindent megteszünk a változásért, mégis mintha valami visszafogná a dolgaink előremozdulását.

Ez a módszer egy sorstani tisztítás, mellyel a minket akadályozó, akár tudat alatt rögzült diszharmonikus energiákat, programokat, korlátokat távolítjuk el.

Segítségével megszabadulhatsz az akár évek óta tartó „láthatatlan gátaktól”, családi problémáktól, kilátástalan küzdelmektől, haragos viszonyok rendeződhetnek.

Ha érdekel a módszer, keress bátran!